Следвайте Гласове в Илон Мъск заяви, че единното световно правителство може

...
Следвайте Гласове в Илон Мъск заяви, че единното световно правителство може
Коментари Харесай

Илон Мъск: Формирането на единно световно правителство може да доведе до края на цивилизацията

Следвайте " Гласове " в 
Илон Мъск съобщи, че " единното международно държавно управление " може да докара до края на цивилизацията. Милиардерът направи заявката си на Световната държавна среща на върха в Дубай, оповестява Fox.

Шефът на SpaceX, Tesla и Twitter предизвести присъстващите да заобикалят несъразмерното съдействие, тъй като то може да съставлява опасност за съществуването на човечеството.

Elon Musk said he fears a single world government could lead to the 'collapse' of civilization while speaking at a World Government Summit
— Insider Business (@BusinessInsider)
" Знам, че събитието безусловно се назовава Среща на международното държавно управление, само че мисля, че би трябвало да сме загрижени в действителност да не се превърнем в международно държавно управление ", сподели Мъск.

" Ще дам образец с историята. Някои цивилизации са рухвали. Цивилизационният колапс на Рим или на Европа в предишното не е попречил на други цивилизации да разцъфтяват. Но в случай че целият свят стане една цивилизация, то краха й би бил провал на цялото човечество ", изяснява Мъск.
" Докато Рим падаше, ислямът се издигаше. Халифатът в ранното средновековие се справяше добре, до момента в който Рим се справяше извънредно. И това в последна сметка той се трансформира в източник на опазване на познания и доста научни достижения. Мисля, че би трябвало да сме наясно, че прекомерно единната цивилизация е по-податлива на срутване ", добавя милиардерът в Дубай.
Мъск споделя още, че не предлага връщане към войната и споровете сред страните, само че избира съдействието им да не минава несъмнено равнище, което да докара до образуването на планетарна федерация или свръхдържава.
 

 
Източник: dnes.dir.bg
 
 
 
 
16 Фев 202364816 Фев 202324216 Фев 202316016 Фев 2023111016 Фев 202332016 Фев 2023974КоментариНапиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани15 Фев 202362107 Фев 2023121316 Фев 20234107 Фев 2023958
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР